فياضي تصريح کرد: کميته ملي طبيعت گردي در دوره نهم آغاز به کار کرد و حدود 5 سال است که به فعاليت خود ادامه ميدهد و برنامه هاي متنوعي را در دستور کار قرار داده است.
وي متذکر شد: طبيعت گردي در دنيا رشد خوبي داشته و يکي از مدلهاي سرمايه گذاري در حوزه گردشگري را طبيعت گردي ميدانند و ما نيز نبايد از آن غافل باشيم.
قائم مقام کميته ملي طبيعت گردي اضافه کرد: تا سالهاي گذشته طبيعت گردي در سبد خانوار معنايي نداشت اما با تلاشهاي انجام شده سند توسعه طبيعت گردي کشور تدوين شد که اين سند به منظور توسعه طبيعت گردي پيش روي ما قرار دارد و از طريق اين سند ميتوانيم سرمايه گذاران را براي سرمايه گذاري در مناطق طبيعي هدايت کنيم.
وي با بيان اينکه توسعه طبيعت گردي نياز به عزم و اراده جدي از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري دارد، بيان داشت: پيشنهاد مي شود در اين رابطه ستادي تشکيل شود تا اين غفلت و عقب افتادگي چندين ساله را با ارائه محصولات و اقلام طبيعت گردي جبران کنيم .
وي با اشاره به اينکه در استانهاي مختلف کشور کارگروههاي مختلفي با هدف عملياتي کردن سند توسعه طبيعت گردي تشکيل شده و برنامه هاي خوبي در دستور کار آنها قرار گرفته است، افزود: در بحث آموزش جوامع محلي و ميزبان نيز بايد حمايتهاي دولتي انجام شود همچنين در اين رابطه لازم است به ساماندهي تورهاي طبيعت گردي توجه داشت .
فياضي ادامه داد: با توجه به اينکه طبيعت گردي يک سفر پر خطر است لازم است افرادي که کار تورگرداني ميکنند با اين خطرات آشنا شوند و بايد الزامي گذاشته شود که تور طبيعت گردي بدون حضور تور ليدر متخصص در اين زمينه برگزار نشود./115
انتهای پیام/